Kako preprečiti poškodbe elektromagnetnega ventila iz nerjavečega jekla

- 2021-10-13-

Nerjaveče jekloelektromagnetni ventilse pogosto uporablja, lahko pa se tudi poškoduje zaradi različnih razlogov. Na primer, če se uporablja v plinovodu, če je poškodovan ali poškodovan, bo povzročil uhajanje plina in povzročil nevarnost. Po preiskavi sta problem kakovosti in strokovna kakovost upravljavcev prevladujoča dejavnika za poškodbe elektromagnetnega ventila iz nerjavečega jekla.

Proizvodna enota bi morala:
1. Dobro opravite kvalifikacijo varilnega procesa, strogo upravljajte varilce in zagotovite, da se parametri postopka varjenja pravilno izvajajo;
2. Raziščite in analizirajte to vrsto ventila, da še izboljšate kakovost varjenja elektromagnetnega ventila iz nerjavečega jekla.

Pri načrtovanju nerjavečega jeklaelektromagnetni ventil, poleg značilnosti utekočinjenega plinskega medija (kemična sestava, stopnja korozije, toksičnost, viskoznost itd.), vpliv dejavnikov, kot so pretok, pretok, tlak, temperatura, uporabno okolje in material ventila, pa tudi delovanje ventila Preverimo in izračunamo krmiljenje, trdnost in togost ter upoštevamo ustrezne standarde in specifikacije zasnove ventila.

Uporabnik mora:
1. Tehnično kakovost spremljevalcev in z njimi povezanih operaterjev je treba izboljšati. Ni potrebno le razumeti načina delovanja, ampak še pomembneje, razumeti njegovo načelo in obvladati tehniko odpravljanja napak.
2. Elektromagnetnemu ventilu iz nerjavečega jekla lahko dodate tudi podporo, da zmanjšate vibracije med delovanjem.